ESE - O heroina ime! (Për mësuese Rozën)

Autori: Mesuesi

2020-02-19Ne të gjithë e dimë se misioni yt si mësuese, nuk mbaron këtu. Ti do jesh pranë nesh gjithmonë, në çdo arritje, në çdo diplomë dhe nesër, kur ne të bëhemi dikush,ti do thuash gjithë krenari: Ja, këta janë fëmijët e mi!

 

 

                                ESE

                   (Për m...

Lexo me shume

Poezi

Autori: Mesuesi

2020-02-15Nate....

Thashe "do fle"

zemra tha "jo"

-Prit dhe pak,

Nese e do...

...

Lexo me shume

Si të jesh drejtues i SUKSESSHËM?

Autori: Mesuesi

2020-02-15Model platforme për drejtimin e shkollës

Duke qenë se të gjithë ata që aspirojnë pozicionin e drejtuesit të shkollës, duhet me patjetër të paraqesin në Komisionin e Vlerësimit platformën e bashkëqeverisjes së institucionit shkollor, njihemi me një model platforme drejtimi.

Cilësi arsimimi dhe klimë suksesi - përzgjedhje profesionale dhe elit...

Lexo me shume

Kerkoni materialet

Kategorite e Postimeve