Te gjitha postimet e krijuara nga Mesuesi

Si të jesh drejtues i SUKSESSHËM?

2020-02-21Model platforme për drejtimin e shkollës

Cilësi arsimimi dhe klimë suksesi - përzgjedhje profesionale dhe elitare - funksion bashkëqeverisës - lidership transformues

 

Duke qenë se të gjithë ata që aspirojnë pozicionin e drejtuesit të shkollës, duhet me patjetër të paraqesin në Komisionin e Vlerësimit platformën e bashkëqeverisjes...

Lexo me shume

Te gjitha postimet e krijuara nga Mesuesi

Poezi

2020-02-15Nate....

Thashe "do fle"

zemra tha "jo"

-Prit dhe pak,

Nese e do...

...

Lexo me shume

Te gjitha postimet e krijuara nga Mesuesi

O heroina ime!

2020-06-10Ne të gjithë e dimë se misioni yt si mësuese, nuk mbaron këtu. Ti do jesh pranë nesh gjithmonë, në çdo arritje, në çdo diplomë dhe nesër, kur ne të bëhemi dikush,ti do thuash gjithë krenari: Ja, këta janë fëmijët e mi!

ESE

(Për mësuese Rozën)

O heroina ime, 

Sa vargje kam thu...

Lexo me shume

Te gjitha postimet e krijuara nga Mesuesi

Dita Ndërkombëtare e Gjuhes Amtare

2020-02-21"Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare" është shpallur nga Konferenca e Përgjithshme e Organizatës së Kombeve të Bashkuara dhe UNESCO që  në muajin nëntor të vitit 1999.

“Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare” është festuar çdo vit që nga shkurti i vitit 2000 për të promovuar diversitetin gjuhësor dhe kulturor dhe shumëgjuhësinë. Kjo datë ka marrë shkas nga demo...

Lexo me shume

Te gjitha postimet e krijuara nga Mesuesi

Dedikim për heronjtë e ditës

2020-06-10MËSUESI

Mësuesit - Heronjtë e përditshëm të dijes: Asnjëherë nuk do të ishte e mundur të shpërblehej durimi, fryma e tyre, koha, pasioni dhe përkushtimi në përditshmërinë e kushteve të vështira, në zona të thella, shpesh në përballje edhe me rreziqe...

 

Mësuesi, mrekullia e parë pas prindërve që nga gjenialiteti i Aris...

Lexo me shume

Te gjitha postimet e krijuara nga mesuesi

Analiza vjetore e shkollës

2020-06-10Për vitin shkollor 2019-2020 janë projektuar një sërë strategjish për realizimin e planit vjetor të shkollës, harmonizuar kjo me prioritetet thelbësore të synimit të arsimit e mbështetur në kornizën ligjore që lejojnë Aktet normative dhe LAPU-ja.

 

Vizioni i shkollës

Model i bazuar në aktorët e ndryshimit duke përfshirë zhvillimin, tr...

Lexo me shume

Te gjitha postimet e krijuara nga mesuesi

Si të ndërtojmë planin afatmesëm?

2020-06-16Plani afatmesëm i shkolles (model)

 

Filozofia e Planit Afatmesëm Shkollor, çelës i artë për nxënie të qëllimshme e të qendrueshme.

 

PLANI AFATMESËM I SHKOLLËS 2015  - 2019
 

Mësuesit, prindërit, bashkëpunëtorët që kanë kontribuar drejtpërdrejt për të mundësuar hartimin e PASH-it:

Ekip...

Lexo me shume